ترفندهاي پخت کيک و شيريني


هميشه براي هر کاري ريزه کاري هايي وجود دارد که دانستن آنها مي تواند خيلي کمک کننده باشد.


در اين مطلب نکات جالبي راجب پخت کيک را يادآوري مي کنيم که شايد کمتر به آنها توجه کرده باشيد.



  • ظرف شما نبايد خيس باشد.

  •  همزن نبايد چرب باشد.

  •  اگر بيش از حد سفيده را بزنيد کيک شما خشک مي شود.

  •  اگر روغن و شکر و زرده را زياد بزنيد کيک شما سفت مي شود.

  • سفيده تخم مرغ را اگر با يک قاشق قند سائيده مخلوط کنيد پف آن نمي خوابد.

  • اگر قالب کيک را از قبل گرم کنيد کيک شما بعد از پخت به راحتي از قالب جدا مي شود.

  • قبل از آماده کردن مواد کيک، فر را روشن کنيد تا گرم شود.

  • آرد کيک را قبل از استفاده 3 تا 4 مرتبه الک کنيد تا هوا بگيرد و کيک خوب پف کند.

  • بکينگ پودر را در يخچال نگهداري کنيد تا خاصيت خود را از دست ندهد و موقع پختن کيک آن را با آرد مخلوط و الک کنيد و بعد از اضافه کردن آن ها، مخلوط را زياد هم نزنيد.

  • براي خوب پف کردن سفيده، مواد را از يک جهت هم بزنيد.

  • سفيده را بايد تا حدي هم بزنيد که به صورت خامه در بيايد و از ظرف نريزد و اگر آن را بيش از حد هم بزنيد، کيک يا شيريني شما خشک مي شود.

  • اگر کمي آرد يا چند قطره آبليمو به سفيده اضافه کنيد، هنگام هم زدن با هم زن دستي زودتر سفت مي شود.

  • براي آن که کشمش و گردو به طور يکنواخت در همه جاي کيک پخش شود و به ته کيک نرود، قبل از اضافه کردن به مواد کيک آن ها را در کمي آرد بغلتانيد.

  • پيش از تهيه کيک، حتما تخم مرغ را حداقل دو ساعت از يخچال بيرون بگذاريد. در واقع سرماي زياد تخم مرغ، باعث مي شود کاملا با ديگر مواد ترکيب نشود و پخت کيک به خوبي صورت نگيرد.

  • اگرچه طعم شوري همراه با شيريني غير قابل تصور است اما افزودن نمک به اندازه سر قاشق چايخوري به مايه کيک، علاوه بر اين که طعم کيک را بهبود مي دهد، در ماندگاري کيک نيز موثر است.

  • بيش از حد نياز لازم نيست آرد را هم بزنيد. گلوتن موجود در آرد باعث مي شود در صورت هم زدن زياد، مايه حالت لاستيکي پيدا کند.


کيک نت  کيک نت


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

عکس آقای خامنه ای

آخرین جستجو ها

hakimbashiA Jeffrey خريد ريموت کنترل SAGA Megan اينترنت وايرلس در شهريار ملارد .صفادشت Ismael Diego Chris zeon Jeffrey